WAASLAND STORE

Last Viewed
Bewaard
MINI Waasland Store by De Schepper
Prins Boudewijnlaan 47
Sint Niklaas 9100
Vind ons op:
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Nieuwe MINI's
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Tweedehands
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Service
Ma 08:30 - 18:30
Di 08:30 - 18:30
Woe 08:30 - 18:30
Do 08:30 - 18:30
Vr 08:30 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
Ma 07:45 - 18:30
Di 07:45 - 18:30
Woe 07:45 - 18:30
Do 07:45 - 18:30
Vr 07:45 - 18:00
Za 09:00 - 12:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
Het systeem is op dit moment niet beschikbaar!
Kies een MINI dealer Kies een MINI dealer Locatie niet gevonden Te veel resultaten. Geen resultaten gevonden A required direction request parameter is missing. Het adres ligt buiten het toegelaten gebied De MINI dealer locator is niet beschikbaar op dit moment. Probeer later opnieuw Selecteer een MINI dealer Kies een MINI dealer Too long Please choose a MINI dealer outlet id. Te lang Too short
Je voorkeursdealer wordt tijdelijk bewaard, je moet inloggen om hem permanent op te slaan.
Would you like to replace {{preferredDealer.name}} with {{newFavouriteDealer.name}} as your saved MINI dealer?

Dank u!

Voortgaan

nieuwe mini's.

MINI 3-DEURS.

explore more corners.

De iconische MINI 3-deurs is sneller, pittiger en leuker dan ooit. Deze auto staat symbool voor snelheid, veel grip en een steengoede wegligging. Hij is slim, heeft een eigen karakter en goede manieren. Jouw perfecte partner. De MINI voelt zich thuis in de stad en heeft een betere uitrusting dan ooit. Wacht dus niet langer en maak hem de jouwe. Alles wordt er nog leuker door.

 

MINI 5-DEURS.

GELIJKEND. VERTROUWD. MAAR ANDERS.

Het originele stijlicoon – nu in aangepaste vorm voor modern stadsgebruik. De betrouwbare 5-deurs hatchback voegt aan het beroemde MINI karakter achterdeuren, extra hoofdruimte en meer beenruimte toe. Zo verandert hij overal ter wereld het aanzien van steden, wegen en parkeerplekken. De mogelijkheden om hem te personaliseren zijn vrijwel onbeperkt. Je krijgt er meer ingestopt zonder gevolgen voor de wendbaarheid en wegligging waar MINI bekend om is.

MINI CAbrio.

OPENT PERSPECTIVEN.

 

In de sportieve MINI Cabrio draait het om de reis, niet om de bestemming. Hij heeft dan ook veel te bieden: unieke features, veel pit, een strakke wegligging, een enorme vrijheidsbeleving en alle ruimte om hem te personaliseren. Het is een auto die de zintuigen prikkelt en waarin je volop van het leven geniet – met als bonus een stijlvolle uitstraling met geopend dak. Ervaar zelf de legendarische MINI kartwegligging. Maak elke dag en elke weg geweldig.

 

MINI Cooper S E Countryman ALL4. De eerste MINI Plug-in Hybride.

De MINI Cooper SE Countryman ALL4 haalt zijn stroom uit een hoogtechnologische lithium-ionaccu. Deze accu, die door een geavanceerd koelsysteem op zijn ideale bedrijfstemperatuur wordt gehouden, munt uit in vermogen en levensduur. Je kunt de accu opladen aan een klassiek huishoudstopcontact van 230-volt/110-volt of een specifieke autolader. Je vindt de laadpoort achter een klep op de linkerflank vooraan. Een led-lichtring op de laadpoort licht op en geeft de verschillende fasen van het kaadprocesaan.

 

THUIS OPLADEN.

Laad je MINI op terwijl je slaapt. Sluit hem gewoon aan op een doordeweeks stopcontact thuis met de kabel die standaard wordt meegeleverd met je MINI. De laadtijd varieert van minimaal twee tot acht maximaal acht uur naargelang de spanning die je thuisnetwerk levert en het laadniveau van de accu.

 

PUBLIEK OPLADEN.

Onderweg kun je je MINI opladen aan openbare laadpalen. Gebruik daarvoor de MINI laadkabel voor openbare laadpalen. Deze kabel is verkrijgbaar als origineel MINI accessoire. Neem contact op met je MINI concessiehouder voor meer informatie.

NIEUWE MINI COUNTRYMAN.ADD STORIES.

De MINI Countryman is terug van weggeweest. De ultieme allrounder, klaar om het platteland, de wildernis of zelfs de stadsjungle te verkennen. Improviseer zelf de weg en ervaar het echte outdoorkarakter van de MINI Countryman. Dankzij de 5 volwaardige zitplaatsen en een genereuze koffer, biedt de nieuwe MINI Countryman zelfs voor de grootste passagiers een sublieme ervaring. Comfortabel plaats bieden aan drie volwassenen of de al aanzienlijke kofferruimte verder uitbreiden? De mogelijkheden van de neerklapbare achterbank zijn eindeloos. Schuif ze naar achteren voor 13 centimeter extra beenruimte, klap ze neer in drie delen. Polyvalent in alle aspecten, een samensmelting van comfort en rijplezier. Alles onderlijnt de kwaliteit van de materialen, de hoge afwerkingsgraad, het oog voor detail. De warme omgevingsverlichting en het subtiel verlicht dashboard staan garant voor een goed humeur. Om niets aan het toeval over te laten, is de MINI Countryman ook beschikbaar in een ALL4-uitvoering. Behoud de controle, ongeacht de omstandigheden, met de vierwielaandrijving die het vermogen op een dynamische wijze verdeelt over de voor- en achteras. De MINI Countryman is beschikbaar in Cooper, Cooper D, Cooper S, met twee- en vierwielaandrijving en binnenkort ook als Plug-in hybride. Ook dat is vrijheid!

Mini Clubman.

REVOLUTION OF CLASS.

De nieuwe MINI Clubman toont zich veelzijdiger dan ooit tevoren. Dit is de MINI voor alle gelegenheden, de MINI die elke opdracht met evenveel verve en panache afwerkt.

De nieuwe MINI Clubman is langer en breder dan zijn voorganger en de winst werd oordeelkundig benut. De extra ruimte werd gebruikt om vijf volwaardige plaatsen te creëren, extra been- en kofferruimte vrij te maken en een bijzonder handige, in drie delen neerklapbare achterbank (40:20:40) te voorzien. 

U weet dat u uw insctincten kunt vertrouwen zodra u valt voor de nieuwe MINI Clubman. Nieuwe designlijnen geven het MINI-karakter nog meer flair met een opvallende voorkant, zijkant en achterspoiler. De verlengde daklijn zet de extra interieurruimte in de verf. Iconische MINI-details zoals het zeshoekige radiatorrooster en de grote ronde koplampen kregen een frisse, funky toets. 

MINI john cooper works.

de krachtigste mini ooit.

Legendes rollen niet kant-en-klaar uit de fabriek. Legendes creëren zichzelf. Het verhaal van John Cooper Works begon in de jaren 60, met een van de meest spectaculaire overwinningen in de motorsport. 

 

De John Cooper Works-modellen van vandaag zijn niet alleen gebaseerd op deze legende, ze vormen het volgende hoofdstuk.

 

Met de John Cooper Works wordt rijden in een MINI nog leuker, en net zo opwindend als racen. Van speciale tuning-instrumenten en accessoires tot exclusieve limited edition-modellen, de John Cooper Works-badge staat garant voor een buitengewone race-ervaring.

MINI Financial Services.

Rijplezier en kostenbewustzijn gaan bij MINI uitstekend samen. MINI Financial Services heeft razend interessante oplossingen om je MINI te leasen, te financieren en te verzekeren. Even flexibel als individueel.

 

 

MINI Store Manager

Anne-Sophie De Schepper
Tel: 03 760 05 68
Fax: 03 766 02 57
E-mail: Anne-Sophie.De-Schepper@wls.net.mini.be  

mini ambassadeur

Jeffrey Heyrman
Tel: 03 760 05 60
Fax: 03 766 02 57
E-mail: jeffrey.heyrman@wls.net.MINI.be