WAASLAND STORE

Last Viewed
Bewaard
MINI Waasland Store
Prins Boudewijnlaan 47
Sint Niklaas 9100
Vind ons op:
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Nieuwe MINI's
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Tweedehands
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Service
Ma 08:30 - 18:30
Di 08:30 - 18:30
Woe 08:30 - 18:30
Do 08:30 - 18:30
Vr 08:30 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
Ma 07:45 - 18:30
Di 07:45 - 18:30
Woe 07:45 - 18:30
Do 07:45 - 18:30
Vr 07:45 - 18:00
Za 09:00 - 12:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
Het systeem is op dit moment niet beschikbaar!
Kies een MINI dealer Kies een MINI dealer Locatie niet gevonden Te veel resultaten. Geen resultaten gevonden A required direction request parameter is missing. Het adres ligt buiten het toegelaten gebied De MINI dealer locator is niet beschikbaar op dit moment. Probeer later opnieuw Selecteer een MINI dealer Kies een MINI dealer Te lang Please choose a MINI dealer outlet id. Te lang Te lang
Je voorkeursdealer wordt tijdelijk bewaard, je moet inloggen om hem permanent op te slaan.
Would you like to replace {{preferredDealer.name}} with {{newFavouriteDealer.name}} as your saved MINI dealer?

Dank u!

Voortgaan

Welkom bij waasland store.

Onze concessie biedt u een volledige waaier van diensten aan: verkoop van nieuwe MINI’s en MINI Next tweedehandswagens, MINI accessoires, onderhoud en herstellingen, carrosserie, financiële en verzekeringsproducten MINI Financial Services.

 

Bijkomende dienstverlening: service op zaterdag, Quick service voor kleine herstellingen, Fleetpakketten voor onze professionele klanten, onderhoudscontracten en huurwagenservice. Onze contactgegevens, locatie, openingsuren en lijst van medewerkers vindt u op de pagina Contact & Team. Breng ons gerust een bezoekje!


Ontmoet nu de nieuwe MINI Countryman. 
Vraag meer informatie aan uw verkoopsteam. Voor proefritaanvragen met de nieuwe MINI Countryman kunt u steeds terecht bij Jeffrey Heyrman in onze showroom of via 03 760 05 60.

 

OPGELET: MINI Waasland Store zal gesloten zijn op 17/4. Na het verlengde weekend ontvangen we u uiteraard opnieuw met open armen in onze showroom. 

 

WIlt u ons team komen versterken?

Bij BMW/MINI De Schepper werven we aan voor de functies van Technische Receptionist en Onderhoudstechnieker.

Proefrit nieuwe MINI Countryman.

Ontdek de nieuwe MINI Countryman in onze concessie. Voor proefritaanvragen met de nieuwe MINI Countryman kunt u steeds terecht bij Jeffery Heyrman in onze showroom of via 03 760 05 60.

ONZE AANbiedingen.

Van 17 april t.e.m. 21 mei 2017

Geniet u van 4 jaar garantie op alle tweedehands MINI's.

GET YOUR MINI BACK IN SHAPE.

Koude, sneeuw, strooizout … tijdens de voorbije wintermaanden heeft je MINI wellicht wat van z’n glans verloren. Maar geen nood, wij zorgen ervoor dat hij in géén tijd weer in topconditie verkeert. Hierbij kan je genieten van enkele interessante promoties.

MINI Service Days

Op dinsdag en donderdag organiseren we MINI Service Days. Het ideale moment om met uw MINI op onderhoud te komen in onze concessie. Maak nu alvast online een afspraak.

MINI STOCKWAGENS.

Ontdek onze onmiddellijk beschikbare MINI Stockwagens.

 

 

 

 

 

Nieuws & Events.

Ontdek de meest recente MINI nieuwtjes in een oogopslag.

NIEUWE MINI COUNTRYMAN. ADD STORIES.

De MINI Countryman is terug van weggeweest. De ultieme allrounder, klaar om het platteland, de wildernis of zelfs de stadsjungle te verkennen.

MINI JCW TRACK DAY.

Meer dan 100 MINI JCW-rijders verzamelden op het Circuit van Mettet voor de JCW Track Day. Bekijk de aftermovie van deze onvergetelijke dag!

International mini meeting 2016 - LOMMEL.

De MINI Fun Club Belgium organiseert dit jaar de eerste Internationale MINI Meeting in België. De eerste IMM vond plaats in 1978 in Duitsland en sindsdien vond het al op verschillende plaatsen in Europa plaats. Mis deze eerste editie op Belgische bodem niet.